Beste reisboeken Ardèche

Ardèche (Occitaans: Ardecha) is een Frans departement, vernoemd naar de rivier de Ardèche.

Top 10 beste reisgidsen Ardèche

1

De Groene Reisgids - Ardèche/Drôme

gepubliceerd mei 2016
uitgever:
De Groene Reisgids
auteur:
Lannoo
taal:
Nederlandstalig
pagina's:
480
regio:  Ardèche  
De Groene Reisgids - Ardèche/Drôme

Haal meer uit uw vakantie met de Michelin-sterren!
De serie Groene Reisgidsen van Michelin is een beproefde en betrouwbare reisgidsenreeks. Of u nu lekker lang met vakantie gaat of er zomaar even tussenuit trekt, de Groene Reisgids wijst u de weg naar alle bijzonderheden die uw reisbestemming te bieden heeft, op een boeiende, grondige en praktische manier. Door de opdeling in regio's of microregio's ontdekt u meteen wat u moet zien en waar u echt heen moet. Op bladzijde 1 vindt u een overzicht van de regio's uit de gids en op de binnenzijde van het omslag worden de behandelde regio's in kaart gebracht. Toeristische plaatsen en bezienswaardigheden krijgen een duidelijke sterrenquotering. Hierdoor kunt u geen enkele 'topper' missen. *** de reis waard ** een omweg waard * interessant In de adresboekjes vindt u naast praktische informatie en tips voor activiteiten ook logeeradressen en eetgelegenheden voor ieders budget. Met kaarten en plattegronden gebaseerd op de bekende Michelincartografie.

2

ANWB Extra - Ardeche

Tarn, Cevennen
gepubliceerd april 2018
uitgever:
ANWB Extra
auteur:
Gabriele Kalmbach
taal:
Nederlandstalig
pagina's:
132
regio:  Frankrijk   Ardèche  
ANWB Extra - Ardeche

ANWB Extra reisgids Ardèche - Frankrijk
Ontdek de Ardèche, Tarn en de Cevennen met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Ardèche! De diepe kloven, uitgestrekte hoogvlakten, druipsteengrotten, rotsformaties, heldere beekjes en dichte kastanjebossen, maken de Ardèche tot de perfecte vakantiebestemming.
De compacte ANWB Extra reisgids Ardèche biedt naast diverse routes door het gebied en veel praktische tips over hotels, campings en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je tijdens je vakantie niet mag missen. Ga wijn proeven bij de wijnboeren van Plateau de Gras, ontdek het Louvre van de ondergrondse wereld bij Barjac of beklim de rotsen van Gorges du Tarn. 
Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de handtas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor winkelen, eten en drinken en uitgaan.

3

Rother wandelgids Cevennen-Ardèche

50 wandelingen
gepubliceerd september 2016
uitgever:
Rother Wandelgidsen
auteur:
Bettina Forst
taal:
Nederlandstalig
pagina's:
175
regio:  Ardèche  
Rother wandelgids Cevennen-Ardèche

De Rother wandelgids Cevennen-Ardèche beschrijft 50 wandelingen in deze populaire regio's in Frankrijk. Met Grand Causses, het Aigoual-massief en Mont Lozère.

Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden.

De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.

4

Trotter - Ardèche

gepubliceerd mei 2016
uitgever:
Trotter
auteur:
Philippe Gloaguin
taal:
Nederlandstalig
pagina's:
296
regio:  Ardèche  
Trotter - Ardèche

Reisgids voor de Ardèche, een van de ongereptste departementen van Frankrijk. Deze actuele 'Trotter'-reisgids opent met enkele veelgestelde vragen, een overzicht van wat je zeker niet mag missen, een overzichtskaart, een kort praktisch stukje (klimaat, nuttige adressen) en algemene informatie over mens, maatschappij, natuur en cultuur. Het is een departement zonder snelwegen en vrijwel geen enkel treinstation. De Loire ontspringt hier en het is rijk aan prehistorie en archeologie. De natuur is er nog bijna intact. Een streek bij uitstek geschikt voor wandeltochten. Het departement is in zeven regio’s verdeeld, gaande van Aubenas, over de Gorges de l'Ardèche, tot de vallei van de Doux. De aandacht gaat zowel naar steden en dorpen als naar de natuur. Bij elke reisbestemming eerst een algemene inleiding en een praktisch deeltje met nuttige adressen. Daarna een kader met informatie over slapen, eten en drinken, en een overzicht van de bezienswaardigheden. Hier en daar ook een plattegrond in kleur of zwart-wit. Met overzichtskaarten en legenda in het omslag. Met beknopt register. De gids heeft een overzichtelijke tweekleurendruk met een rustige, sobere vormgeving; in deze uitgave ook enkele kleurenfoto's. Een degelijke reisgids voor backpackers en andere reizigers. Zeer kleine druk.

Kopen bij bol.com